Koppla in trådlös tv med Ruckus

Ruckus är en utgående produkt. Vill du slippa sladden mellan tv-boxen och routern och samtidigt förstärka ditt wifi rekommenderar vi Technicolor TG234

1. I förpackningen finns två enheter, med tillhörande strömadaptrar och nätverkskablar.

De två enheterna består av en sändare (7811 access point) och en mottagare (7111 adapter). På den äldre modellen av Ruckus har sändaren flera portar på baksidan och heter antingen 2825 Wireless router eller 2811 Access point.

Mottagarenheter 2111 Adapter.

Koppla in din tv trådlöst
  2. Koppla in strömadaptern i sändaren och anslut den till ett eluttag.

3. Koppla en nätverkskabel mellan din router och sändaren

Nätverkskabeln ska kopplas från ett gult uttag på din trådlösa router (port 2 om du har ett zyxelmodem eller medieomvandlare) till sändarens WAN-uttag.

4. Anslut strömadaptern så att mottagaren får el.

5. Koppla den andra nätverkskabeln mellan mottagaren och tv-boxen

Nätverkskabeln ska kopplas från mottagarens WAN-uttag till tv-boxens Ethernet-uttag

6. Vänta tills alla lampor på framsidan av enheterna lyser gröna.