Undertexter för dig med hörselnedsättning

I den här guiden hjälper vi dig med nedsatt hörsel att aktivera undertexter. Du ställer in undertexter med hjälp av din fjärrkontroll som hör till tv-boxen.

Ställ in undertexter på tv-boxen Arris

Kontrollera inställningar

För att få fram inställningar för undertexter trycker du först på Meny på din fjärrkontroll. Därefter väljer du Inställningar i den vänstra menyraden. Välj sedan Inställningar och därefter Talat språk och undertexter.

Om du vill ha svensk text på program som är med svenskt tal behöver du välja Svenska – Nedsatt hörsel. Med det valet kommer du även att få svensk textning på övriga kanaler.

Om du vill se vilka undertexter som finns tillgängliga på en specifik kanal kan du klicka på info-knappen två gånger och sedan på blå knapp på din fjärrkontroll.

Ställ in undertexter på Telia Play Hub

Under enhetsinställningar väljer du talat språk och undertexter. Därefter klickar du på, använd textning för hörselskadade.

Via fjärrkontrollen går du till menyn, klicka på Mitt konto, därefter klickar du på Inställningar. Under enhetsinställningar väljer du Talat språk och undertexter. Därefter markerar du Använd textning för hörselskadade.

Fungerar inte din tjänst?

Med vårt verktyg Fixa kan du på egen hand förbättra, felsöka och felanmäla din tv och streaming.