Bredband

Välkommen till Telias support för bredband — se guider för mobilt och fast bredband, fakturainformation eller få hjälp att felsöka via vårt verktyg Fixa.

Välj en kategori nedan

Om du upplever att ditt wifi inte fungerar optimalt kan du följa våra tips i wifi-guiden och se om de förbättrar din uppkoppling. Om du fortfarande upplever störningar i anslutningen kan du använda vårt verktyg Fixa för att förbättra, felsöka och felanmäla din tjänst.

Om du upplever att din Telia Webmail inte fungerar som den ska kan du besöka vår supportsida för tjänsten.

Om du har uppdaterat hastigheten på ditt bredband kan du behöva starta om routern för att ändringen ska gå igenom. Ibland kan det ta lite längre tid för ändringen att gå igenom, avvakta därför i cirka 24 timmar för att se om hastigheten ökar. Om du fortfarande upplever problem med din hastighet kan du använda vårt verktyg Fixa för att förbättra, felsöka och felanmäla din tjänst.

Ja, alla routrar vi säljer har wifi. Det innebär att du kan surfa trådlöst med alla enheter du ansluter till nätverket.

Ett mobilt bredband är registrerat på en person och kan tas med när du exempelvis reser eller vistas utanför din bostad. Så länge du har mobiltäckning kan du koppla upp dig mot det mobila bredbandet.

Ett fast bredband är låst till en adress och kan endast användas i den bostad som den är registrerad på.