Fabriksåterställ din tv-box

1. Starta om boxen genom att dra ut strömsladden på boxens baksida. Tryck sen och håll inne den runda Power-knappen på boxens ovansida. Medan du fortfarande håller in Power-knappen sätter du i strömsladden igen.

När lampan på boxens framsida lyser rött släpper du Power-knappen.

För att återställa tv-boxen låter du den starta upp tills du ser texten "Välkommen till tv från Telia" på tv-skärmen. Tryck sedan in knappen INFO på fjärrkontrollen och håll inne i ungefär två sekunder.

Tryck på nedåtpilen på din fjärrkontroll och välj System. Välj sen Factory Reset och tryck på OK på din fjärrkontroll.

Nu ska du ta bort mjukvaran. Välj Remove Software och tryck OK på din fjärrkontroll.

Tryck vänsterpil på din fjärrkontroll för att komma till menyn i vänsterkanten. Markera Exit och tryck OK.

Välj Reboot Without saving tryck på OK på din fjärrkontroll. Tv-boxen startar nu om.

Efter en stund visas välkomstsidan och du får knappa in dina tv-koder. Du kommer behöva din identifikationskod och kontrollkod. Koderna kan du hitta på Mitt Telia.