Ställ in HD-upplösning

Titta på HD-upplöst tv. Vi hjälper dig med inställningarna.

Innan du börjar

För att se HD-upplöst tv behöver du en tv-box av modellen Motorola 1910-9, 1903, 1003, 1963, Arris VIP 1113 eller VIP 2853. Du behöver också ha tillgång till HDTV-kanaler och en tv som är HD Ready eller har Full HD.

1. Tryck på Menu på tv-boxens fjärrkontroll.

2. Välj Inställningar och klicka sedan på Bild.

3. Klicka på Upplösning. Du kan nu välja det alternativ som är bäst anpassat för din tv. Ju längre ner i listan, desto bättre upplösning.

4. Bekräfta ditt val

Efter ändringen uppdateras tv-boxen med den nya upplösningen. Om skärmen blir svart kan du trycka på OK eller vänta för att skärmen ska återgå till den tidigare inställningen. Prova då en annan inställning.

Rekommendation för HD

Vi rekommenderar att ställa in minst 720p.

Olika program sänds i olika format. Det innebär att du själv kan behöva gå in och ändra upplösningen.