Ändra kanaler i tv-paketet Mixa

Med tv-paketet Mixa kan du byta kanaler i ditt Mixa-paket en gång i månaden. Om du redan bytt kanaler den här månaden ser du när du kan byta dem igen i fältet högst upp. Vill du byta till ett helt annat tv-paket gör du det enklast på Mitt Telia.

1. Tryck på MENU på fjärrkontrollen. Välj sedan Mixa och tryck på OK.

2. Se vilka kanaler du har och välj nya

På startsidan för Mixa kan du se vilka kanaler du har just nu. Tryck på den gröna knappen på fjärrkontrollen för att välja nya kanaler.

3. Välj vilka kanaler du vill byta ut

Innan du kan välja nya kanaler måste du först avmarkera de kanaler du vill byta ut i kategori Valda. Pila dig fram till kanalen och tryck på OK för att ta bort en kanal från listan. Du kan se hur många kanaler du har kvar att välja på räknaren högst upp till vänster.

4. Välj dina nya kanaler och tryck OK

För att välja nya kanaler bläddrar du mellan olika kategorier och kanaler. När du står på den kanal du vill välja trycker du på OK. Kanalen markeras med en bock när den är vald. Om du vill ångra en kanal markerar du den och trycker på OK igen.

5. Spara kanaler

Räknaren ovanför kategorierna håller reda på hur många kanaler du valt. När du valt alla dina kanaler visas en gul knapp längst ned på skärmen. Det betyder att du kan spara din val. Tryck på den gula knappen på fjärrkontrollen för att spara kanalerna.

6. Tryck in din pinkod

Om du har PIN-kod 1 påslagen frågar din tv efter koden. Tryck in PIN-kod 1 och tryck på OK. Om du har glömt din kod kan du alltid hitta den på Mitt Telia

7. Om du inte har PIN-kod 1 påslagen bekräftar du ditt val genom att trycka på OK.