Stäng av eller slå på wifi

När är wifi:t avstängt?

Om du har routern TG799vac Xtream, TG799vac eller TG799v2 är wifi:t avstängt när knappen lyser blått.

Har du Thomson TG 789 är wifi avstängt när lampan märkt Wireless slocknat. Du kan se produktnamnet på routerns undersida.

TG799vac Xtream

För att inaktivera wifi håller du inne status-knappen i cirka tolv sekunder tills den blir blå. För att aktivera gör du samma sak tills att knappen lyser grönt.

TG799vac

För att inaktivera wifi håller du inne knappen i cirka sex sekunder tills den blir blå. För att aktivera gör du samma sak tills att knappen lyser grönt

TG799v2

För att inaktivera wifi håller du in knappen i ca sex sekunder. För att aktivera trycker du en gång till.