Stäng av eller slå på wifi

Stäng av wifi

Håll inne i/eco-knappen i cirka tio sekunder. Knappen kan se ut som på bilderna nedan beroende på vilken router du har.

Om du har routern TG799vac xtream, TG799vac eller TG799v2 är wifi:t avstängt när knappen lyser blått. Har du däremot en Thomson TG 789 är nätverket avstängt när lampan märkt Wireless slocknat. Du kan se produktnamnet på routerns undersida.

Aktivera wifi:t

Håll inne knappen i cirka tio sekunder. Nätverket är aktiverat när knappen lyser grönt

Knappen på TG799vac Xtream

Knappen på TG799vac

Knappen på TG799v2