Stäng av eller slå på wifi

Stäng av wifi

Håll inne ECO-knappen i cirka tio sekunder. Knappen ser ut som på bilden nedan.

Om du har routern Technicolor 799v2 är wifi:t avstängt när ECO lyser blått. Har du däremot en Thomson TG 789 är nätverket avstängt när lampan märkt Wireless slocknat. Knappen sitter på sidan av din wifi-router.

Aktivera wifi:t

Håll inne ECO-knappen i cirka tio sekunder. Nätverket är aktiverat när lampan lyser grönt