Stäng av eller slå på wifi

Stäng av wifi

Håll inne ECO-knappen i cirka tio sekunder. Knappen kan se ut som på bilderna nedan beroende på vilken router du har.

Om du har routern Technicolor TG799vac eller TG799v2 är wifi:t avstängt när ECO lyser blått. Har du däremot en Thomson TG 789 är nätverket avstängt när lampan märkt Wireless slocknat. Du kan se produktnamnet på routerns undersida.

Aktivera wifi:t

Håll inne ECO-knappen i cirka tio sekunder. Nätverket är aktiverat när lampan lyser grönt

ECO-lampan på TG799vac Xtream respektive TG799vac/TG799v2.