Hantera E-Sim i Apple Watch

Vi guidar dig hur du ska göra för att hantera ditt E-sim Klocka i Apple Watch.

1. Öppna Watch-appen i din iPhone
    1. Klicka på Mobilnät i appen.
    2. Under rubriken Mobilabonnemang står det TELIA. Klicka på i:et längst till höger.
    3. Klicka på Hantera TELIA-konto.
  2. Logga in på Mitt Telia

Du blir nu ombedd att logga in på Mitt Telia för att verifiera dig. Du kan antingen logga in med ditt användarnamn och lösenord, eller genom att använda Mobilt Bank-ID.

Har du du inte tillgång till Mobilt Bank-ID eller ett Mitt Telia-konto sedan tidigare kan du skaffa ett här.

3. Hantera E-sim Klocka Under Aktiva enheter ser du den klocka du vill hantera. Klicka på den berörda enheten och välj sedan vad du vill göra med E-sim Klocka.