Betala med mobilfaktura

Genom att ställa in mobilfakturan som betalningsmetod kan du betala appar, spel, filmer och musik från App Store och andra Apple-tjänster direkt via din mobilfaktura.

Samla alla dina appköp

Du som har iPhone kan samla alla dina appköp på din mobilfaktura – snabbt och enkelt.

Ställ in betalsätt på din iPhone

1. Börja med att gå till inställningar på din iPhone

2. Tryck på ditt Apple-ID högst upp och välj därefter Betalning och leverans

3. Fyll i ditt lösenord för att logga in med Apple-ID

4. Välj Lägg till betalningsmetod

5. Tryck på Betalning via mobilfaktura

Mitt Telia

Via Mitt Telia kan du se och hantera alla dina abonnemang och tjänster. If you prefer you can have the app in English.