Beställa e-sim

Funderar du på att byta till e-sim på din mobil? Här hittar du all information du behöver.

Beställa e-sim

Så här beställer du ett e-sim

Vi rekommenderar att du använder Mitt Telia-appen när du vill byta från ett vanligt simkort till e-sim.

Via appen kan du beställa e-sim både till det egna abonnemanget eller andra abonnemang inom din familj. Beställer du e-sim till ditt egna abonnemang så installeras det med hjälpa av appen och operativets aktiversingsflöde, beställer du till ett annat abonnemang så görs aktiveringen istället via en QR-kod.

1. Gå in på det aktuella abonnemanget

2. Tryck på Detaljer

3. Bläddra ner till Simkort

4. Tryck på Nytt simkort

5. Välj E-sim till den här telefonen alternativt E-sim till en annan telefon

6. Tryck på Nästa steg och följ flödet för aktiveringen (e-sim till den här telefonen)

7. Tryck på Generera QR-kod och följ flödet för aktiveringen (e-sim till en annan telefon)

8. Klart!

E-sim – vad är det och hur fungerar det?

Läs om e-sim och hur du kan använda det i dina enheter.