Kostnadskontroll via Surf Abroad

Med Surf Abroad får du en automatisk daglig kostnadskontroll, där en viss mängd surf ingår till ett förbestämt maximalt pris. Vi ger dig tjänsten gratis i de länder utanför EU där vi kan erbjuda dataroaming.

Surf Abroad gäller för alla

Surf Abroad är en kostnadskontroll som reglerar din surfkostnad när du reser utomlands, så du slipper få hem en hög faktura i efterhand. Vi ger dig automatiskt tillgång till tjänsten i de länder utanför EU/ESS där vi har möjlighet att erbjuda dataroaming.

Kvinna med mobil och hörlurar på klippa vid vatten

Så fungerar Surf Abroad

Pristaket och surfmängden i Surf Abroad skiljer sig något, beroende på vilket land du reser till. Du kan se mer information om just ditt resmål i vår prisinformation. Tjänsten fungerar endast i länder utanför EU/EES. I länder inom Europa använder du samma surfupplägg som du har hemma i Sverige.

Om du vill köpa till en extra surfmängd när du har nått taket på din dagliga pott kan du göra det i utvalda länder, via vårt surfpaket. Om du inte väljer att toppa upp din surf bryts uppkopplingen automatiskt och förblir nedkopplad till nästkommande dag.

Vanliga frågor och svar om Surf Abroad

Priser för att ringa utomlands

Vill du veta mer vad det kostar att ringa och surfa från utlandet.

Fungerar inte din tjänst?

Med vårt verktyg Fixa kan du på egen hand förbättra, felsöka och felanmäla din mobila tjänst.