Aktivera e-sim på Samsung Galaxy Watch

Följ guiden för att enkelt aktivera e-sim på din Samsung Galaxy Watch.

Aktivera E-sim på Samsung Galaxy Watch

Det är viktigt att din telefon, Samsung Galaxy Watch och ditt mobilabonnemang har rätt förutsättningar för e-sim.

Du behöver följande för att aktivera funktionen:

• En Samsung Galaxy Watch LTE samt en Samsung Galaxy från A, J, Note eller S-serien.

• Ett mobilabonnemang som stödjer funktionen. Telia Mobil och Mobil Komplett-abonnemang tecknade efter första augusti 2015 fungerar med e-sim i klocka. Skicka ett sms med texten Klocka till 4466 för att kontroller om ditt abonnemang stödjer funktionen.

Galaxy Wearable-appen

1. Logga in på Mitt Telia.

2. Slutför din beställning i klockan genom att bocka i rutan Jag godkänner och klicka sedan på köp.

3. Klicka på Anslut när du får frågan om du vill ansluta till Telias Nät.

Det tar några sekunder för klockan att genomföra anslutningen. När det står Klar nere i det högra hörnet är anslutningen genomförd.

E-sim – vad är det och hur fungerar det?

Läs om e-sim och hur du kan använda det i dina enheter.