Visa/ta bort inspelningar på inspelningsbar tv-box med Android-mobil

Med appen Spela in kan du som har tv från Telia med inspelningsbar tv-box spela in, schemalägga och redigera dina inspelningar med mobilen.

1.  Starta applikationen Spela in i din Android-mobil.
  2.  Tryck på Inspelningar.

Under fliken Inspelade kan du se dina inspelningar och på flikten Planerade kan du se dina kommande inspelningar.

För att radera en tidigare gjord inspelning eller en schemalagd inspelning, tryck på mobilens menyknapp, markera ett eller flera program du vill radera och klicka på Radera.