Växla mellan nät i Huawei E3351 och E3372

1. Öppna en webbläsare och skriv in ip-adressen 192.168.8.1 i adressfältet.

Webbläsaren är det program du använder för att surfa på internet, t ex Internet Explorer, Safari, Chrome eller Firefox.

2. Välj Inställningar i toppmenyn.

3. Välj Nätverksinställningar i vänstermenyn.

4. Klicka på Nätverk under Förvalt läge i rullgardinsmenyn. Välj därefter 2G, 3G, 4G eller 3G-4G. Klicka sedan på Verkställ.

OBS! Befinner du dig på en plats där det nätverk du valt inte finns, kommer du inte kunna ansluta dig till internet. Du måste då välja auto eller ett annat nätverk som finns i området.