Växla mellan 2G, 3G och 4G nät med Huawei E220, E1750, E173, E1820, E367

Ditt modem ställer automatiskt om sig till det nät som ger dig bäst uppkoppling. Skulle modemet inte ställa om sig kan du själv växla mellan 2G, 3G eller 4G.

1. Öppna programmet för ditt mobila bredband

Om du är ansluten till internet, klicka först på koppla ifrån.

2. Gå till inställningar och klicka på Alternativ

Du hittar Inställningar genom att klicka på kugghjulet

3. Välj Nätverk i vänsterkolumnen.

4. Välj ett av alternativen i menyn

Du hittar de olika alternativen i menyn Nätverkstyp. Klicka därefter på Verkställ. Du har nu bytt nät och kan fortsätta surfa.