Växla mellan 2G, 3G och 4G nät med Huawei B593

Ditt modem ställer automatiskt om sig till det nät som ger dig bäst uppkoppling. Skulle modemet inte ställa om sig kan du själv växla mellan 2G, 3G eller 4G.

1. Öppna en webbläsare och skriv in http://192.168.1.1 för att konfigurera routern.

2. Välj Allmänna Inställningar i den vänstra menyn och klicka sedan på Internetinställningar.

3. Välj i menyn vilket nät du vill använda. Klicka därefter på Skicka.