Uppstart, ingen IP-adress TG 799vac

1. Kontrollera att inkommande kabel är kopplad till routerns WAN-uttag

Den inkommande kabeln kan komma direkt från ett nätverksuttag eller från en fiberkonverter.

2. Gör en fabriksåterställning av din router

Det gör du genom att hålla inne resetknappen tills dess att routern slocknar. Använd ett tunt föremål såsom en penna eller ett gem för att komma åt knappen. Du kan därefter behöva vänta upp till 30 minuter innan alla dina bredbandstjänster är klara att användas.

OBS! Tänk på att eventuella inställningar du ändrat i routern kommer att försvinna vid fabriksåterställningen.