Uppdatera usb-modem och router för Samsung BT och GT

Genom att uppgradera ditt usb-modem får du en stabilare anslutning till internet.

1. Öppna uppkopplingsprogramvaran Mobile Broadband 4G i din dator.

2. Välj Inställningar.

3. Välj Live-uppdatering.

4. Klicka sedan på knappen Sök efter uppdatering. Finns en senare programvara så kommer den att laddas ner.

5. Följ instruktionerna.

Kontrollera täckningen

Att ditt mobila bredband inte fungerar kan bero på att mobiltäckningen är bristfällig. Se vår täckningskarta och hastighetskarta för att se hur bra täckning du har där du befinner dig.