Uppdatera usb-modem och router Huawei E3276 för Mac

Uppdatera ditt usb-modem och få en stabilare anslutning till internet.

1. Öppna uppkopplingsprogramvaran Telia Mobile Broadband.

2. Kontrollera att din dator är ansluten till internet.

3. Klicka på inställningar och välj sedan Online-uppdatering. Du hittar inställningar genom att klicka på kugghjulet i nedre högra hörnet.

4. Om du redan har den senaste versionen av programvaran kommer det att visas på skärmen. Följ anvisningarna.

5. Ditt modem är nu uppdaterat.

Kontrollera täckningen

Att ditt mobila bredband inte fungerar kan bero på att mobiltäckningen är bristfällig. Se vår täckningskarta och hastighetskarta för att se hur bra täckning du har där du befinner dig.