Uppdatera usb-modem och router Huawei E220 för Windows

Genom att uppdatera ditt usb-modem får du en stabilare anslutning till internet. Uppdateringen av programvaran för usb-modemet Huawei E220 kan enbart ske på en Windows-dator.

1. Ladda ner uppkopplingsprogrammet Mobile Partner eller Mobile Connect.

2. Koppla in usb-modemet till datorn, men ha inte sim-kortet i.

3. Starta installationen av den senaste programvaran.

4. Följ anvisningarna på skärmen.

5. Starta sedan installationen av uppkopplingsprogrammet.

6. Programvarorna är nu uppdaterade.

Kontrollera täckningen

Att ditt mobila bredband inte fungerar kan bero på att mobiltäckningen är bristfällig. Se vår täckningskarta och hastighetskarta för att se hur bra täckning du har där du befinner dig.