Uppdatera usb-modem och router Huawei E220 för Mac

Om du inte får igång ditt mobila bredband på din dator kan det bero på att ditt usb-modem inte stödjer ditt operativsystem. Genom att uppdatera ditt usb-modem får du en stabilare anslutning till internet.

1. Koppla ur ditt usb-modem innan du startar installationsprogrammet.

2. Starta installationsprogrammet och följ anvisningarna på skärmen.

3. Koppla in ditt usb-modem i datorn igen.

När datorn hittar modemet kan en fråga om att installera programvaran för det nya modemet dyka upp på skärmen. Klicka Avbryt. Denna fråga kan komma upp varje gång du kopplar in ditt modem.

4. Installationen är klar.

Kontrollera täckningen

Att ditt mobila bredband inte fungerar kan bero på att mobiltäckningen är bristfällig. Se vår täckningskarta och hastighetskarta för att se hur bra täckning du har där du befinner dig.