Uppdatera Huawei E3372h

Nedan följer en guide på hur du uppdaterar mjukvara in ditt modem.

Uppdatera med programvara

Du kan även ladda ner uppdateringen manuellt på din dator om du har Windows 8/10.

Ladda ner här.

Innan du börjar

För att kunna uppdatera din router behöver du:

• Vara ansluten till routern via wifi eller kabel.
  • Ha tillgång till en webbläsare (Explorer, Chrome, Firefox etc) i din enhet.
  1. Logga in på admingränssnittet

Börja med att öppna din webbläsare (Explorer, Firefox, Chrome etc) och slå in adressen 192.168.8.1 och tryck Enter. Om det inte fungerar kan du testa att skriva hela adressen http://192.168.1.1

2. Gränssnittet frågar om lösenord Vid inloggning kan gränssnittet efterfråga byte av lösenord. Krav för nytt lösenord:
    • Får inte innehålla "admin".
    • Måste vara minst 8 tecken eller fler. En kombination av bokstäver och siffror rekommenderas.
    Får du inte upp detta kan du bortse från detta och gå vidare till nästa steg.
  3. Hämta uppdateringen
    • En notis bör dyka upp så snart som sidan laddat klart som säger Obs. En uppdatering finns.
    • Observera: om det inte dyker upp klickar du på Uppdatera (i den lila menyraden) och därefter på Sök efter uppdateringar.
    • När routern hittat en uppdatering klickar du på Uppdatera Nu.

Observera: stäng inte ned webbläsaren eller koppla från enheten medan uppdateringen pågår.

4. Fortsättning
    • Ett flöde som heter Laddar ner syns nu på din skärm som indikerar på att uppdateringen hämtas och sedan slutförs.
    • När den slutförts får du ett meddelande som heter Bekräfta, vilket innebär att hämtningen är slutförd. Klicka på OK.
    • Klicka därefter på Startsida, och efter det ser du en ruta som heter Bekräfta, bocka i att du godkänner och sedan klickar du på OK.
  5. Avslutning När du godkänt uppdateringen kan det dröja en liten stund innan din router hittar nätet på nytt. På Startsida ser du vilket nät du har kontakt med och hur bra signalstyrka du har.