Uppdatera Huawei E3276s

Nedan följer en guide på hur du uppdaterar mjukvara in ditt modem.

Innan du börjar

För att kunna uppdatera din router behöver du:

• Mobila stickan måste vara ansluten direkt till en dator.
  • Ha tillgång till Mobile Broadband-programmet på datorn.
  1. Öppna anslutningshanteraren

Börja med att öppna programvaran Mobile Broadband för ditt mobila bredband, programmet du använder för att ansluta och koppla ned.

• Klicka sedan på kugghjulet Inställningar längst till höger och välj Online-uppdatering.
    • Nu ska applikationen söka efter nya uppdateringar för modemet.
    • Det kommer nu att dyka upp en ruta som heter Mobile Broadband Uppdaterare på din skärm som visar att en uppdatering finns att hämta.
    • Klicka på Hämta.
    • När stapeln fyllts till 100% klickar du på Installera.

Ditt modem kommer att hämta en av följande uppdateringar:

• 21.263.30.02.07
    • 21.491.05.02.07
  2. Fortsättning

Om 4G-anslutning har använts för hämtning av uppdateringen behöver du koppla ned.

• En ruta som heter Uppmaning dyker nu upp på din skärm. Klicka på OK.
    • Ett nytt fönster som heter Uppdateringsguide öppnas nu. Klicka på Starta.
    • Nu förbereder programvaran modemet genom att visa upp information. Sedan påbörjas hämtningen.
    • När Uppdatering är klar klickar du på Slutför och Slutför återigen.
  3. Anslut på nytt När programvaran öppnas på nytt kan det dröja en liten stund innan det hittar kontakt med nätet. Vanligtvis så hittar den 3G först för att sedan hitta 4G-nätet. När den hittat 4G kan du ansluta och använda ditt mobila bredband igen.