Tappar uppkoppling trådlöst utan RGW

1. Starta om din router

Vänta cirka tio minuter efter omstart.

2. Koppla ur närliggande utrustning som kan störa

Elektronisk utrustning som kan störa ut den trådlösa sändningen är t.ex. trådlösa telefoner, mikrovågsugnar, radioapparater, belysning etc.

3. Gör en fabriksåterställning av din router

Detta gör du genom att hålla inne resetknappen tills dess att routern slocknar. Använd ett tunt föremål såsom en penna eller ett gem för att komma åt knappen. Du kan därefter behöva avvakta upp till 30 minuter innan alla dina bredbandstjänster är klara att användas.

OBS! Tänk på att eventuella inställningar du ändrat i routern kommer att försvinna vid fabriksåterställningen.

4. Anslut en annan dator

Fungerar det bättre ligger felet med största sannolikhet i datorn. Du kan då kontakta vår premiumsupport.

5. Koppla bort routern

Koppla nätverkskabeln direkt till datorn. Fungerar det då ligger felet med största sannolikhet i din router, kontakta routertillverkare för support eller vår premiumsupport.