Tappar uppkoppling trådlöst TG 799

1. Starta om din router

Vänta cirka tio minuter efter omstart.

2. Byt kanal för trådlös överföring

Läs vår guide om hur du enkelt gör detta.

3. Koppla ur närliggande utrustning som kan störa

Elektronisk utrustning som kan störa ut den trådlösa sändningen är t.ex. trådlösa telefoner, mikrovågsugnar, radioapparater, belysning etc.

4. Placera dator och router i samma rum

Se om sändningen blir mer stabil genom att flytta enheterna närmare varandra. Undvik att placera utrustningen i skåp, garderob eller bakom tjocka väggar.

5. Gör en fabriksåterställning av din router

Detta gör du genom att hålla inne resetknappen tills dess att routern slocknar. Använd ett tunt föremål såsom en penna eller ett gem för att komma åt knappen. Du kan därefter behöva avvakta upp till 30 minuter innan alla dina bredbandstjänster är klara att användas.

OBS!
    Tänk på att eventuella inställningar du ändrat i routern kommer att försvinna vid fabriksåterställningen.

6. Anslut en annan dator

Fungerar det bättre ligger felet med största sannolikhet i datorn. Du är då välkommen att kontakta vår premiumsupport.