Tappar uppkoppling, ej trådlöst TG 799vac Xtream

1. Starta om routern

Vänta cirka tio minuter efter omstart.

2. Gör en fabriksåterställning av din router

Detta gör du genom att hålla inne resetknappen tills dess att routern slocknar. Använd ett tunt föremål såsom en penna eller ett gem för att komma åt knappen. Du kan därefter behöva avvakta upp till 30 minuter innan alla dina bredbandstjänster är klara att användas.

OBS! Tänk på att eventuella inställningar du ändrat i routern kommer att försvinna vid fabriksåterställningen.

3. Anslut en annan dator till din router

Om det fungerar ligger felet i din dator. Du är i så fall välkommen att kontakta vår premiumsupport.

4. Anslut datorn direkt till nätverksuttaget

Ta ut nätverkskabeln ur routerns WAN-uttag och stoppa istället in den direkt i din dator.
    Fungerar det då är du välkommen att kontakta oss så byter vi ut din router.