Tappar synk TG 799vac Xtream

 1. Kontrollera inkopplingen

  Kontrollera att routern är inkopplad på första telejacket och att jacket är seriekopplat. Störningar i jackslingan (sladden som sitter i telejacket) uppstår och förvärras ofta med tiden. Att det har fungerat tidigare är därför ingen garanti för att routern är inkopplad i rätt jack.

  Läs vår guide för att se hur du hittar och kontrollerar första telejacket i din bostad. 

 2. Kontrollera kabeln

  Kontrollera att du använder originalkabeln mellan telejacket och routern. Originalkabeln är den kabel som följde med din router. Tänk på att inte använda en förlängningssladd mellan jack och router eftersom det kan störa ut bredbandssignalerna.

 3. Koppla bort övrig utrustning

  En del utrustning som telefoner, larm och fax kan störa ut bredbandssignalerna. Om din uppkoppling fungerar bättre när du kopplat bort den övriga utrustningen, prova att koppla tillbaka en enhet i taget för att på så sätt se vad som orsakat störningen.

 4. Gör en fabriksåterställning av din router

  Detta gör du genom att hålla inne resetknappen tills dess att routern slocknar. Använd ett tunt föremål såsom en penna eller ett gem för att komma åt knappen. Du kan därefter behöva avvakta upp till 30 minuter innan alla dina bredbandstjänster är klara att användas.

  OBS! Tänk på att eventuella inställningar du ändrat i routern kommer att försvinna vid fabriksåterställningen.  

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

SÖK SUPPORT