Ta bort bryggning av wifi-router

1. För att ta bort bryggningen av en wifi-router gör du så här:

Anslut en dator med nätverkskabel i ethernetport 1-3 på din wifi-router.

2. Skriv in 192.168.1.1 i webbläsarens adressfönster och logga in med Administrator samt ange din accesskey (du hittar den oftast på undersidan av din router) som lösenord.

• Klicka på Advanced interface
    • Klicka på lila listen i rutan som heter DMZ
    • Klicka på reglaget så att det ändras till OFF
    • Klicka på Save

Nu tas bryggningen bort - wifi-routern kommer sedan att automatiskt starta om. Hela proceduren tar normalt 3-5 minuter.