Stäng av eller slå på wifi

Nedan beskriver vi hur du slår av och på wifi på din router från Telia. För att se vilken router du har kan du titta på routerns undersida där modellbeteckningen finns.

Sagemcom F@st 5370e

På Sagemcom F@st 5370e är lamporna normalt sätt i stand-by, och de kan vara svårt att se om wifi är av eller på. För att inaktivera wifi håller du inne status-knappen i cirka fem sekunder. För att aktivera gör du samma sak.

TG799vac Xtream

För att inaktivera wifi håller du inne status-knappen i cirka tolv sekunder tills den blir blå. För att aktivera gör du samma sak tills att knappen lyser grönt.

TG799vac

För att inaktivera wifi, tryck in knappen i cirka sex sekunder tills den blir blå. För att aktivera gör du samma sak tills att knappen lyser grönt.

TG799v2

För att inaktivera wifi, tryck in knappen i ca sex sekunder. För att aktivera upprepas proceduren.

TG789

För att inaktivera wifi, tryck in knappen i cirka 10 sekunder. För att aktivera upprepas proceduren.