Skicka sms med mobilt bredband Huawei E3371 E3531

1. Öppna en webbläsare och skriv in ip-adressen 192.168.8.1 i adressfönstret, klicka på Enter.

2. Välj SMS-fliken i övre menyn.

3. Välj Nytt meddelande/New Message.

4. Fyll i mobilnumret till mottagaren i Mottagar/Recipients-fältet. Fyll sedan i texten i Text/Content-rutan.

5. För att beställa mer surf fyller du i numret 4466 i Mottagar/Recipients-fältet och texten 1GB i Text/Content fältet (för att beställa 1 GB surf.

Slut på surf?

För att fylla på mer surfmängd skickar du ett sms från ditt mobila bredband till 4466. Du kan välja mellan 1, 2, 3, 5 eller 10 GB.

Exempel: För 1GB extra, skicka texten 1GB till nummer 4466.

Har du Mobilt bredband kontant kan du även fylla på mer surfmängd genom att klicka här.