Skicka sms med mobilt bredband Huawei E3372 E3531

1. Klicka på brevsymbolen

Öppna en webbläsare och skriv i adressfältet följande ip-adress: 192.168.1.1

2. Välj SMS fliken i övre menyn

3. Välj Nytt meddelande/New Message

4. Fyll i mobilnumrett till mottagaren i Mottagar/Recipients-fältet. Fyll sedan i texten i Text/Content rutan.

5. För att beställa mera Surfmängd fyller du i numret 4466 i Mottagar/Recipients och testen 1GB i Text/Content fältet (för att beställa 1 Gbyte surfmängd.

Slut på surf?

För att fylla på mer surfmängd skickar du ett sms från ditt mobila bredband till 4466. Du kan välja mellan 1, 2, 3, 5 eller 10 GB.

Exempel: För 1GB extra, skicka texten 1GB till nummer 4466.

Har du Mobilt bredband kontant kan du även fylla på mer surfmängd genom att klicka här.