Skapa kanallista i vår tv-tjänst

Skapa en kanallista och samla dina favoritkanaler på ett ställe. Du kan också utesluta vissa kanaler från ditt befintliga utbud t.ex. om du inte vill att dina barn ska titta på vissa kanaler.

1. Tryck på Menu på fjärrkontrollen och välj Inställningar.

2. Välj Kanallistor och sedan Skapa.

3. Skriv in ett namn på den kanallista som du ska skapa.

4. Välj de kanaler som du vill ska ingå i din kanallista

Tryck sedan på den gröna knappen på din fjärrkontroll för att spara kanallistan.

Hur används kanallistan?

För att använda en kanallista trycker du på Info-knappen på fjärrkontrollen två gånger. Tryck sedan på den gröna knappen på fjärrkontrollen för att välja kanallista.