Övriga funktioner för inspelningsbar tv-box med iPhone

Hantera dina favoriter

Under Tv-guide kan du anpassa och sortera dina favoritkanaler så att du snabbt och enkelt kan få fram dem.

Påminnelse och sortering

Från Tv-guide kan du sätta en påminnelse innan ditt program börjar genom att välja mellan ett antal olika tidsintervaller. Under Inspelningar kan du sortera dina inspelade program på bokstavsordning eller datum.

Info

På info-sidan kan du:

  • Se vilket konto du är inloggad på och växla konto.
  • Se hur mycket lagringsutrymme som är använt på boxen.
  • Skicka synpunkter.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT