Över gränsvärde trådlöst TG 784/787

1. Starta om routern

Vänta cirka tio minuter efter omstart.

2. Placera din dator och router i samma rum

Se om sändningen blir mer stabil genom att flytta datorn och routen närmare varandra. Undvik att placera utrustningen i skåp, garderob eller bakom tjocka väggar.

3. Byt sändningskanal på din wifi-router

Läs vår guide som visar hur du gör.
    (Guiden öppnas i nytt fönster)

4. Koppla ur närliggande utrustning som kan störa

Elektronisk utrustning som kan störa ut den trådlösa sändningen är t.ex. trådlösa telefoner, mikrovågsugnar, radioapparater, belysning etc.

5. Gör en fabriksåterställning av din router

Detta gör du genom att hålla inne resetknappen tills dess att routern slocknar. Använd ett tunt föremål såsom en penna eller ett gem för att komma åt knappen. Du kan därefter behöva avvakta upp till 30 minuter innan alla dina bredbandstjänster är klara att användas.

OBS! Tänk på att eventuella inställningar du ändrat i routern kommer att försvinna vid fabriksåterställningen.

6. Anslut en annan dator till din router

Om det fungerar ligger felet i din dator, du är då välkommen att kontakta vår premiumsupport.