Långsamt bredband trådlöst TG 784/787

1. Placera din dator och router i samma rum

Se om sändningen blir mer stabil genom att flytta enheterna närmare varandra. Undvik att placera utrustningen i skåp, garderob eller bakom tjocka väggar.

2. Byt kanal för trådlös överföring i din router

Läs vår guide som visar hur du gör.

3. Koppla ur närliggande utrustning som kan störa

Elektronisk utrustning som kan störa ut den trådlösa sändningen är t.ex. trådlösa telefoner, mikrovågsugnar, radioapparater, belysning etc.

4. Gör en fabriksåterställning av din router

Detta gör du genom att hålla inne resetknappen tills dess att routern slocknar. Använd ett tunt föremål såsom en penna eller ett gem för att komma åt knappen. Du kan därefter behöva avvakta upp till 30 minuter innan alla dina bredbandstjänster är klara att användas.

OBS! Tänk på att eventuella inställningar du ändrat i routern kommer att försvinna vid fabriksåterställningen.

5. Anslut en annan dator till din router

Om det fungerar ligger felet i din dator. Du är i så fall välkommen att kontakta vår premiumsupport.