Långsamt bredband ej trådlöst utan rgw

1. Starta om din medieomvandlare

Vänta cirka tio minuter efter omstart.

2. Starta om eventuell router

Vänta cirka tio minuter efter omstart.

3. Koppla bort eventuell router och anslut datorn direkt till modemet

Nätvekskabeln ska kopplas mellan uttaget 1x på medieomvandlaren och din dator.

4. Koppla din dator direkt till nätverksuttaget

Om det fungerar då, kontakta oss för reklamation av medieomvandlaren.

5. Anslut en annan dator till bredbandsswitchen

Om det fungerar ligger felet i din dator. Du är i så fall välkommen att kontakta vår premiumsupport.

6. Byt kanal för trådlös överföring i din router

Läs vår guide som visar hur du gör.

7. Gör en fabriksåterställning av din router

Detta gör du genom att hålla inne resetknappen tills dess att routern slocknar. Använd ett tunt föremål såsom en penna eller ett gem för att komma åt knappen. Du kan därefter behöva avvakta upp till 30 minuter innan alla dina bredbandstjänster är klara att användas.

OBS! Tänk på att eventuella inställningar du ändrat i routern kommer att försvinna vid fabriksåterställningen.