Långsamt bredband, ej trådlöst TG 799vac

1. Starta om routern

Vänta cirka tio minuter efter omstart.

2. Koppla din dator direkt till nätverksuttaget

Fungerar det fortfarande inte, koppla bort din router och anslut datorn direkt till det inkommande fiberuttaget. Har du inget inkommande fiberuttag utan en medieomvandlare i stället, anslut datorn direkt till denna.

Om anslutningen fungerar då, kontakta oss så byter vi ut din router.

3. Gör en fabriksåterställnng av din router

Detta gör du genom att hålla inne resetknappen tills dess att routern slocknar. Använd ett tunt föremål såsom en penna eller ett gem för att komma åt knappen. Du kan därefter behöva avvakta upp till 30 minuter innan alla dina bredbandstjänster är klara att användas.

OBS! Tänk på att eventuella inställningar du ändrat i routern kommer att försvinna vid fabriksåterställningen.

4. Anslut en annan dator till routern

Om det fungerar ligger felet i din dator. Du är i så fall välkommen att kontakta vår premiumsupport.