Inget fel trådlöst utan RGW

1. Kontrollera att den trådlösa sändningen är påslagen på din dator

Har du en bärbar dator kan det sitta en knapp som kan slås av/på baktill eller på sidan av datorn.

2. Placera din dator och router i samma rum

Undvik att placera utrustningen i skåp, garderob eller bakom tjocka väggar. Ställ heller inte routern nära exempelvis en mikrovågsugn, akvarium, belysning eller annan elektronisk utrustning med bluetooth eftersom det kan störa ut de trådlösa signalerna.

3. Prova utan router

Fungerar anslutningen utan router vänder du dig till routertillverkaren för support. Du är också välkommen att kontakta vår premiumsupport.