Koppla in mobilt bredband med router ZTE mf910d

 1. Anslut till ett wifi

  Anslut din dator eller surplatta (den du vill använda ditt mobila bredband till) till ett wifi. 

 2. Sätt i simkortet i routern

  Följ anvisningarna i routerns handbok.

 3. Anslut routern till ett eluttag och starta den

  Det gör du genom att ansluta strömkabeln till routern och till eluttaget i väggen. Starta sedan routern genom att trycka på strömbrytaren som finns på routerns sida.

 4. Anslut routern till routerns wifi

  Efter cirka två minuter kan du söka efter wifi i din dator eller surfplatta. Leta efter ett wifi med namnet 4G-Gateway-yyyy (om du inte ändrat detta namn). Det fullständiga namnet får du fram genom att klicka på WPS-knappen på sidan av routern.

 5. Ange lösenordet

  Klicka på nätverket och ange wifi-lösenordet. Lösenordet hittar du genom att klicka på WPS-knappen. Först visas nätverkets namn och sedan lösenordet.

 6. Du kan nu börja surfa

  Öppna en webbläsare, exempelvis Google Chrome och börja surfa. Om en ruta visar att du ska fylla i pinkoden för simkortet så fyll i den och godkänn.

  Om routern eller webbgränssnittet för routern visar No service behöver pinkoden fyllas i innan du kan börja surfa. Om sidan för att fylla i pinkoden inte visas öppnar du browsern och skriver in 192.168.32.1 i adressfältet. Ange pinkoden för ditt simkort och klicka på Sänd. Logga in genom att använda "admin" som användarnamn och lösenord.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mailar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT