Koppla in mobilt bredband med router ZTE mf910d

1. Sätt i simkortet i routern

Följ anvisningarna i routerns handbok.

2. Anslut routern till ett eluttag och starta den

Det gör du genom att ansluta strömkabeln till routern och till eluttaget i väggen. Starta sedan routern genom att trycka på strömknappen som finns på routerns sida. Håll in strömknappen i ca 10 sekunder. När du får upp texten Welcome på skärmen kan du släppa knappen.

3. Anslut routern till routerns wifi

Efter cirka två minuter kan du söka efter wifi i din dator eller surfplatta. Namnet på nätverket hittar du på routerns undersida eller genom att klicka på WPS-knappen på sidan av routern.

4. Ange lösenordet

Klicka på nätverket och ange wifi-lösenordet. Lösenordet hittar du på routerns undersida eller genom att klicka på WPS-knappen.

5. Du kan nu börja surfa

Öppna en webbläsare, exempelvis Google Chrome och börja surfa. Om en ruta visar att du ska fylla i pinkoden för simkortet så fyll i den och godkänn.

Om routern eller webbgränssnittet för routern visar No service behöver pinkoden fyllas i innan du kan börja surfa. Om sidan för att fylla i pinkoden inte visas öppnar du browsern och skriver in 192.168.32.1 i adressfältet. Ange pinkoden för ditt simkort och klicka på Sänd. Logga in genom att använda "admin" som användarnamn och lösenord.