Koppla in mobilt bredband med router ZTE mf910d

 1. Sätt i simkortet i routern

  Följ anvisningarna i routerns handbok.

 2. Anslut routern till ett eluttag och starta den

  Det gör du genom att ansluta strömkabeln till routern och till eluttaget i väggen. Starta sedan routern genom att trycka på strömknappen som finns på routerns sida. Håll in strömknappen i ca 10 sekunder. När du får upp texten Welcome på skärmen kan du släppa knappen.

 3. Anslut dator eller mobil till routerns wifi

  Efter cirka två minuter kan du söka efter wifi i din dator eller surfplatta. Namnet på nätverket hittar du på routerns undersida eller genom att klicka på WPS-knappen på sidan av routern. 

 4. Ange lösenordet

  Klicka på nätverket och ange wifi-lösenordet. Lösenordet hittar du på routerns undersida eller genom att klicka på WPS-knappen. 

 5. Du kan nu börja surfa

  Öppna en webbläsare, exempelvis Google Chrome och börja surfa. Om en ruta visar att du ska fylla i pinkoden för simkortet så fyll i den och godkänn.

  Om routern eller webbgränssnittet för routern visar No service behöver pinkoden fyllas i innan du kan börja surfa. Om sidan för att fylla i pinkoden inte visas öppnar du browsern och skriver in 192.168.32.1 i adressfältet. Ange pinkoden för ditt simkort och klicka på Sänd. Logga in genom att använda "admin" som användarnamn och lösenord.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

SÖK SUPPORT