Inget fel utan RGW

1. Starta om ditt modem och eventuell router

Vänta därefter cirka tio minuter.

2. Byt nätverkskabel mellan ditt modem och dator

Testa om det blir bättre om du byter nätverkskabel, den du har kanske är trasig eller gammal.

3. Koppla bort eventuell router

Anslut istället nätverkskabeln direkt från port 1 på ditt modem till din dator.

Fungerar det bättre då vänder du dig till routertillverkaren för support. Du är också välkommen att kontakta vår premiumsupport.

4. Gör en fabriksåterställning av ditt modem

Detta gör du genom att hålla inne resetknappen tills dess att modemet slocknar. Använd ett tunt föremål såsom en penna eller ett gem för att komma åt knappen.

5. Har du möjlighet att prova med en annan dator?

Om du har en annan dator kan det vara värt att testa med den. Skulle det fungera med den, så ligger nog felet i din första dator.