Inget fel trådlöst TG 799vac Xtream

1. Koppla ur närliggande utrustning som kan störa

En del elektronisk utrustning kan störa ut den trådlösa sändningen. Detta kan till exempel vara trådlösa telefoner, mikrovågsugnar, radioapparater, belysning etc.

2. Placera din dator och router i samma rum

Se om sändningen blir mer stabil genom att flytta enheterna närmare varandra. Undvik att placera utrustningen i skåp, garderob eller bakom tjocka väggar.

3. Gör en fabriksåterställning av din router

Detta gör du genom att hålla inne resetknappen tills dess att routern slocknar. Använd ett tunt föremål såsom en penna eller ett gem för att komma åt knappen. Du kan därefter behöva avvakta upp till 30 minuter innan alla dina bredbandstjänster är klara att användas.

OBS! Tänk på att eventuella inställningar du ändrat i routern kommer att försvinna vid fabriksåterställningen.

4. Prova en annan enhet

Fungerar det bättre ligger felet med största sannolikhet i datorn, du är då välkommen att boka en Personlig Tekniker för ytterligare hjälp.