Ingen IP-adress TG 784/787

1. Starta om routern

Vänta cirka tio minuter efter omstart.

2. Kontrollera att utrustningen är inkopplad korrekt

Den inkommande nätverkskabeln ska vara kopplad till WAN-uttaget på din trådlösa router. Kabeln kan komma direkt från ett nätverksuttag eller från en medieomvandlare.

3. Gör en fabriksåterställning av din router

Detta gör du genom att hålla inne resetknappen tills dess att routern slocknar. Använd ett tunt föremål såsom en penna eller ett gem för att komma åt knappen. Du kan därefter behöva avvakta upp till 30 minuter innan dina bredbandstjänster är klara att användas.

OBS! Tänk på att eventuella inställningar du ändrat i routern kommer att försvinna vid fabriksåterställningen.