Ingen synk TG 784-787

 1. Starta om routern

  Vänta tio minuter efter omstart.

 2. Kontrollera inkoppling

  Kontrollera att routern är inkopplad på första telejacket och att jacket är seriekopplat. Tänk också på att använda originalkabeln mellan telejacket och din router, inte en förlängningssladd eftersom det kan störa ut bredbandssignalerna.

  Läs vår guide för att se hur du hittar första telejacket i din bostad.

 3. Koppla bort övrig utrustning på jackslingan

  En del utrustning såsom telefoner, larm, fax etc kan störa ut bredbandssignalerna. Om din uppkoppling fungerar när du kopplat bort den övriga utrustningen, prova att koppla tillbaka en enhet i taget för att på så sätt se vad som orsakat störningen. 

 4. Gör en fabriksåterställning av din router

  Detta gör du genom att hålla inne resetknappen på routerns vänstra kortsida, tills dess att routern slocknar. Använd ett tunt föremål såsom en penna eller ett gem för att komma åt knappen. Du kan därefter behöva avvakta upp till 15 minuter innan alla dina bredbandstjänster är klara att användas.

  OBS! Tänk på att eventuella inställningar du ändrat i routern kommer att försvinna vid fabriksåterställningen. Har du till exempel ändrat nätverksnamn och nyckel kommer det ändras tillbaka till det som står på klisterlappen på routern.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

SÖK SUPPORT