Fabriksåterställ din tv-box

1. Börja med att starta om tv-boxen genom att dra ut sladden, vänta några sekunder och sätt i den igen. När boxen laddar och den första pricken av fem lyser på tv:n håller du inne Info-knappen på din fjärrkontroll.

På tv:n visas nu en bild som inleds med "Firmware Configuration Menu".

För att återställa boxen, tryck på nedåtpilen på din fjärrkontroll och välj System. Tryck därefter OK på fjärrkontrollen.

Välj Factory Reset och tyck OK på fjärrkontrollen. För att bekräfta ditt val, välj Yes i rutan som visas.

Nu ska du ta bort mjukvaran. Välj Remove Software och tryck OK på din fjärrkontroll.  För att bekräfta ditt val, välj Yes i rutan som visas (om detta alternativ inte finns i menyn för din box fortsätter du till nästa steg).

Tryck vänsterpil på din fjärrkontroll för att nå menyn i vänsterkanten. Markera Exit och tryck OK.

Välj Reboot Without Saving och tryck OK på din fjärrkontroll. Tv-boxen startas nu om.

Efter en stund visas välkomstsidan och du får knappa in dina tv-koder. Du kommer behöva din identifikationskod och kontrollkod. Koderna kan du hitta på Mitt Telia.