Byt sändningskanal med TG 799vac

1. Öppna en webbläsare och skriv in adressen 192.168.1.1 i adressfönstret. Tryck på Enter.

Fungerar det inte kan du prova att skriva in 192.168.1.254 istället.

2. Logga in med dina användaruppgifter

Om en inloggningsruta visas, ange Administrator som ditt användarnamn (Viktigt med stort A). Fungerar inte det, skriv in admin istället.

Skriv sedan in det lösenord (Access Key) som står på undersidan/baksidan av din trådlösa router.

Klicka på Sign in.

3. Klicka på Wireless.

4. Välj det nätverk i menyn som du vill byta sändningskanal på.

5. Under Channel, välj kanal och klicka sedan på Save.