Byt operatör i utlandet med Mobile Connect

Innan du börjar

För att kunna använda ditt mobila bredband utomlands måste du först ta bort spärren för utlandsroaming. Detta kan du göra hos Telias butiker eller genom att kontakta vår kundtjänst.

1. Starta programmet för mobilt bredband.

2. Klicka på Inställningar.

3. Klicka på Välj nätverk och sedan Manuellt.

4. Klicka på Sök för att visa tillgängliga operatörer i listan.

För att överhuvudtaget kunna använda ditt mobila bredband utomlands måste du avaktivera spärren för utlandsroaming. Det kan du göra hos Telias butiker eller genom att kontakta vår kundtjänst.