Sms-kommandon för mobila tjänster

Du kan enkelt aktivera och göra ändringar i våra tjänster genom att skicka ett sms.

För abonnemang

• För att se hur mycket surfmängd du har kvar skriver du Surfmängd och skickar till 4466.
  • Skriv wifi och skicka till 4466 för att få veta användarnamn och lösenord till Telia Wifi.
  • Skriv säkersurf och skicka till 4466 för att få ditt prenumerationsnummer. ( Från mobila bredbandsabonnemanget)
  • Skriv spotify och skicka till 4466 för att för att aktivera tjänsten Spotify. Se prislista på www.telia.se/spotify.
  • Skriv säkermobil och skicka till 4466 för att få ditt prenumerationsnummer.
  • För att köpa mer surf skriver du 1GB, 2GB, 3GB, 5GB eller 10GB och skickar till 4466. Se prislista på www.telia.se/kopmerdata.
  • För att avsluta Readly  skriver du STOPP READLY och skickar till 4466.
  • För att avsluta Storytel skriver du  STOPP STORYTEL och skickar till 4466.

För kontantkort

• Skriv ladda och gör ett mellanslag och skriv in sifferkod och skicka till 4466 för att ladda ditt kontantkort med en laddningscheck.
  • Skriv maxtaxa och skicka till 4466 om din surf tagit slut och du vill fortsätta surfa på ditt saldo (Ladda Enkel).
  • Skriv saldo och skicka till 4466 för att få reda på hur mycket MB eller tid du har kvar av din laddning.
  • Skriv wifi och skicka till 4466 för att få reda användarnamn och lösenord till Telia Wifi.
  • Skriv spotify och skicka till 4466 för att för att aktivera tjänsten Spotify. Se prislista på www.telia.se/spotify.
  • Skriv årskortsäkermobil och skicka till 4466 för att få prenumerationsnumret för Säker mobil om du skaffat ett Årskort Säker mobil.