Artiklar

Vi älskar de möjligheter som digital teknik och bra uppkoppling ger till en enklare, roligare och tryggare vardag och en bättre framtid. Här hittar du tips, råd och kunskap om allt från 5G och digital säkerhet till bästa tv-serierna och uppkopplat familjeliv.

Vad är du intresserad av?

Alla artiklar

Visar 145–153 av 157 artiklar

Hockeyrör och hockeyklubba på isen.

Bildbyrån - Andreas L Eriksson

Sport

Lite statistik inför SHL-säsongen 2023/2024

Så här ser statistiken ut efter den senaste säsongen av Svenska Hockeyligan (SHL). Med ögonblick som spänner från snygga mål till strålande räddningar och episka vändningar, erbjöd säsongen ett verkligt fyrverkeri av ishockeyns skönhet.

Lite statistik inför SHL-säsongen 2023/2024
SHL Svenska Hockeyligan - årets säsong pågår från den 14 september 2023. Hockeyklubba och SHL puck på isen.

Bildbyrån - Andreas L Eriksson.

Sport

Spelschemat för SHL säsongen 2023/2024.

Säsongen 2023/2024 startar den 14 september. Missa inte när ditt favoritlag spelar i höst. Matcher spelas oftast på lördagar kl 15.15 - även i veckorna på tisdagar och torsdagar kl 19.00. Här hittar du höstens spelschema. Observera att spelschemat kan uppdateras.

Spelschemat för SHL säsongen 2023/2024.
Mellan den den 28 augusti-10 september 2023 riktas tennisvärldens blickar mot New York när årets sista Grand Slam-turnering, US Open, startar. Discovery+ och Eurosport kommer att sända samtliga matcher.

discovery+

Sport

Missa ingenting från US Open 2023 på discovery+

Mellan den 28 augusti och 10 september 2023 riktas tennisvärldens blickar mot New York när årets sista Grand Slam-turnering, US Open, startar. Discovery+ och Eurosport kommer att sända samtliga matcher från denna spännande tävling, medan Kanal 9 erbjuder ett urval utvalda matcher för tv-tittare.

Missa ingenting från US Open 2023 på discovery+
Glad familj tillsammans i soffan ser på tv med skål popcorn.
Sport

Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2023

Ingen sommar utan ett stort fotbollsmästerskap. I år spelas fotbolls-VM för första gången på den oceaniska kontinenten. De svenska damerna hoppas kunna vara med och slåss om medaljerna. Så ladda frukostkylen för 20 juli sparkar VM igång.

Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2023
På sommaren går det bra att se tv tillsammans utomhus och uppleva många fina sportögonblick tillsammans. Tack vare Telia och Sveriges bästa nät, enligt Umlaut, finns det dessutom täckning nästan överallt.
Sport

Sommarens hetaste tv-sport 2023

Sommaren är här men sporten tar aldrig semester. Sommaren 2023 bjuder på ett fotbolls-vm, tennisklassikern Wimbledon, flera stora golfturneringar och massor av racing - bland mycket annat. Här hittar du listan på sommarens största sporthändelser i tv och var du kan streama dem.

Sommarens hetaste tv-sport 2023
Illustration av självkörande buss i stadstrafik

Urban ICT Arena

Innovation

Framtidens kollektivtrafik utvecklas i Kista

Självkörande bussar kontrollerade via 5G är fortfarande en framtidsvision, men nu inleds ett projekt för att göra det till verklighet.

Framtidens kollektivtrafik utvecklas i Kista
Kvinna med barn i famnen vid arbetsbord.
Livsstil

5 tips för att jobba ergonomiskt

När hemmet blir din arbetsplats behöver du tänka på nya sätt. Att bara sjunka ner i soffan med datorn i knät kan vara lockande – men kan leda till problem. Här är ergonomi-expertens tips som låter dig jobba hemma utan att må dåligt.

5 tips för att jobba ergonomiskt
Flicka kollar på mobilen vid frukostbordet.
Underhållning

Förbättra WiFi-täckningen hemma

Hur segt är det inte när internet går långsamt? Filmer som buffrar, klipp som inte startar, flöden som inte uppdateras. Minst sagt... frustrerande! Nu förtiden är det förväntat att det "bara ska funka". Det är ju trots allt 2021. Så hur gör man då för att förbättra WiFi-täckningen hemma? Vi har några tips som kan göra stor skillnad.

Förbättra WiFi-täckningen hemma
Kvinna med mobiltelefon vid fönster.
Livsstil

9 steg till det perfekta hemmakontoret

Här är tipsen och prylarna som fulländar ditt hemmakontor – både för dig som tänker innanför och utanför boxen.

9 steg till det perfekta hemmakontoret