10 oktober 2023

3 min läsning

Sport

NHL: Frossa i hockey du inte vill missa

Hockey är en passion som förenar människor över hela världen. I Sverige har sporten en särskilt hängiven skara av följare inte minst tack vare våra egna framgångsrika ligor SHL och HockeyAllsvenskan. Den främsta hockeyligan i världen är National Hockey League, eller NHL, och du behöver inte leta långt för att ta del av denna otroliga hockeyupplevelse. Låt oss utforska varför du, som en sann hockeyälskare, borde följa NHL och hur du enkelt kan göra det från Sverige.

Missa inga matcher i NHL. Du kan följa världens bästa hockeyliga på Viaplay. Här ser vi spelaren Mika Zibanejad i action. copyright

Jamie Squire/AFP/Ritzau Scanpix

NHL jobbar mycket med att ge sina fans service och information. På den svenska delen av nhl.com kan du se spelscheman, få de senaste nyheterna och inte minst aktuell statistik. På teliaplay.se får du en översikt över alla kommande matcher och aktuella sändningstider och alla matcher som finns i playbiblioteket som du kan se när du vill.

Här listar vi fem anledningar till att även du ska börja följa NHL:

1. Högsta kvalitet på isen
NHL är synonymt med högkvalitativ ishockey. Den här ligan samlar de bästa spelarna från hela världen och bjuder på spänning och intensiteten. Oavsett om det handlar om mål, tacklingar eller dramatiska räddningar, kommer du alltid att få se det bästa av hockeyn i NHL.

2. Stjärnspelare
NHL har några av de mest ikoniska och talangfulla hockeyspelarna någonsin. Från Wayne Gretzky till Sidney Crosby och Connor McDavid - dessa spelare är levande legender och har satt standarden för vad som är möjligt på isen. Att följa NHL innebär att du kan bevittna riktiga hockey-superstjärnors magi varje gång de stiger på skridskorna.

3. Intensivt slutspel
NHL:s slutspel är känt för sin intensitet och dramatik. När de bästa lagen gör upp om Stanley Cup blir varje match en kamp på liv och död. Den otroliga atmosfären och de oförutsägbara vändningarna gör att NHL:s slutspel är något som alla idrottsfans måste uppleva minst en gång i livet.

4. Engagerade fans över hela världen
NHL har en global följarskara, och det är inte svårt att förstå varför. Sporten är full av passion och överraskningar, och detta har gjort att människor runt om i världen fastnat för NHL. Att följa ligan ger dig möjligheten att vara en del av den internationella hockeygemenskapen och att kunna dela glädjen med andra fans världen över.

5. Tillgänglighet i Sverige
För svenska hockeyfans är det enklare än någonsin att följa NHL. Via Viaplay kan du streama hela säsongen och inte missa en enda puck. Dessutom har du möjlighet att följa ligan genom Telia All Sport-paket där du får tillgång till flera andra hockeyligor. Du kan välja att följa NHL-matcherna direkt på din TV där hemma eller via en annan valfri enhet. Det har aldrig varit så bekvämt att följa din favoritsport.

Slutsats
NHL är en av världens mest spännande ishockeyligor, och om du är en hockeyälskare, finns det absolut ingen anledning att missa det. Med sin högkvalitativa ishockey, stjärnspelare, dramatiska slutspel och globala följe är NHL en oumbärlig del av hockeyvärlden. I Sverige är det enkelt att följa ligan genom Viaplay och Telia. Så varför vänta? Börja följa NHL idag och upplev hockeyn i dess renaste form!

Läs mer om NHL. Se alla kommande matcher och aktuella sändningstider på teliaplay.se.
Du kan följa NHL genom exempelvis vårt paket
All Sport från Viaplay & TV4 inkl. Allsvenskan.

Fler artiklar i samma ämne: