Avsluta e-sim med Samsung Galaxy Watch

Vi hjälper dig att avsluta E-sim Klocka med Samsung Galaxy Watch.

1. Galaxy Wearable-appen

Öppna appen Galaxy Wearable i din Samsung-telefon.

2. Mobilnätverk Klicka på Mobilnätverk och därefter Hantera prenumeration
  3. Logga in på Mitt Telia

Du blir ombedd att logga in på Mitt Telia för att verifiera dig. Du kan antingen logga in med ditt användarnamn och lösenord, eller genom att använda Mobilt Bank-ID.

Har du glömt ditt lösenord, inte har tillgång till Mobilt Bank-ID eller saknar ett konto sedan tidigare klickar du här.

4. Aktiva enheter Inne på Mitt Telia ser du nu din klocka under Aktiva enheter. Klicka på den klocka du vill avsluta e-sim på och därefter på knappen Avsluta.