Streama de största sporthändelserna med Telia Tv

Oktober månad i sportvärlden betyder massor av fotboll och massor av hockey. Men det bjuds också på ett par Formel 1-race för den som är sugen på nåt helt annat. 

Se all sport via tv-boxen eller streama till valfri skärm
Exklusiva tv-paket med stora sporträttigheter

 
Innehåller dessutom massor av underhållning

 

AKTUELLT i oktober

Allsvenskan på Dplay

Malmö FF behåller greppet om serieledningen med Norrköping och Elfsborg som närmaste konkurrenter. Oktober bjuder på höjdpunkter som Norrköping – Sirius den 4/10 och Djurgården - Malmö FF den 19/10.

Streama Allsvenskan på Dplay eller titta via tv-boxen

La Liga på C More

Henrik Larsson tackade ja till jobbet som assisterande tränare i Barcelona – som sedan vann första matchen. Okej, det kanske inte var enbart Henkes förtjänst, men nu finns det alltså ytterligare svenskintresse i världens antagligen bästa fotbollsliga, vid sidan av Alexander Isak som ju spelar i Real Sociedad. Och den 25 oktober spelas säsongens första El Clásico mellan Barcelona och Real Madrid. Mums.

Streama LaLiga på C More eller titta via tv-boxen på C More Fotboll

Premier League på V sport

Leicester, Liverpool och Everton har fått en bra start på säsongen och är obesegrade efter tre omgångar – men det är myyycket fotboll kvar i världens kanske populäraste fotbollsliga innan finalen i maj 2021. Häng med.

Streama Premier League på Viaplay eller titta via tv-boxen på V sport premium

Champions League på V sport

Kvalificeringarna är avklarade, nu börjar allvaret. Den 1 oktober lottas grupperna, och första omgången i gruppspelet spelas den 20 oktober. Djurgården slogs ut redan i första kvalomgången, men danska Midtjylland och norska Molde tog sig vidare och gör nu upp med storlag som Liverpool, Barcelona och Bayern München.

Streama Champions League på Viaplay eller titta via tv-boxen på V sport

SHL på C More

SHL sparkade igång säsongen i slutet av september, och efter två fulla omgångar är det Luleå, Frölunda, Örebro och Rögle som lyckats bäst. HV71, som har hunnit spela ytterligare en match, har däremot fått uppförsbacke från början med tre raka förluster. Drama och intriger från start!

Streama SHL på C More eller titta via tv-boxen på C More Hockey

SDHL på C More

Brynäs har gjort en rivstart på säsongen och är obesegrade efter fem matcher, tätt före Luleå som har en förlust på sex spelade matcher. Är tungviktarna på väg att lämna konkurrenterna bakom sig redan nu? Nja, det är alldeles för tidigt för sådana förutsägelser. C More storsatsar på SDHL denna säsong.

Streama SDHL på C More eller titta via tv-boxen på Sportkanalen

Hockeyallsvenskan på C More

Karlskrona HK har fått lämna sin plats i Hockeyallsvenskan till Väsby IK, men i övrigt är det samma uppställning lag som går upp om Hockeyallsvenskan i år. Ligan rymmer ett gäng namnkunniga lag med Björklöven, Modo och Timrå i spetsen. Säsongen drar igång den 2 oktober med bland annat toppmötet Timrå – Björklöven på programmet.

Streama Hockeyallsvenskan på C More

Formel 1 i V sport

Lewis Hamilton har ett bra grepp om ledningen i Formel 1-cirkusen. Oktober bjuder på två lopp: den 11/10 är det Eifel Grand Prix på klassiska Nürnburgring i Tyskland, och den 25/10 väntar sedan Portugals Grand Prix i Algarve. Gentlemen, start your engines!

Streama Formel 1 på Viaplay eller titta via tv-boxen på V sport motor

Två sätt att titta

I våra tv-paket ingår streaming- och playtjäntser så att du kan välja hur du vill se sporten. 

Streaming – full frihet
Genom att streama sport via mobilen eller surfplattan är du fri att titta oavsett var du befinner dig. Några tips på att det ska fungera så bra som möjligt: 

 • Se till att du har bra uppkoppling
 • Tänk på surfen - streamad video drar mycket data
 • Om du kan ladda ner materialet – gör det, och minimiera buffring och hack

Vanlig tv – fortfarande hög kvalitet
Att streama ger lyxen av full frihet, men än har tv:n en roll att fylla i vardagsrummet. Linjära sändningar har fortfarande sina fördelar:

 • Högsta möjliga bildkvalitet
 • Live utan fördröjning
 • Ärligt talat…visst är det rätt bekvämt att slappa i soffan?

Ännu inte tv-kund?

Skaffa tv- eller playpaket med Telia

 • Telia Tv

  Vi har Sveriges nöjdaste tv-kunder för femte året i rad!

  Läs mer
 • Telia Play

  Vi har massor av Play-paket för dig som bara vill streama!

  Läs mer